Wees vriendelijk voor woningbouw

Als je je huis helemaal opnieuw hebt gebouwd, er iets aan hebt toegevoegd of dingen aan het renoveren bent, huur je waarschijnlijk een aannemer in om je huis te bouwen. U wilt de klus zo goed en zo snel mogelijk klaren, maar u wilt ook nadenken over de impact die uw project zal hebben op uw buren. herinneren? Dit zijn mensen die lange tijd je buren zullen zijn en je wilt het rustig en gemakkelijk met ze houden. Er is niets erger in een woonsituatie dan wonen naast vijandige buren in een huis waarvan je de eigenaar bent en waar je niet meer weg wilt.

U wilt uw nieuwe woning zo snel mogelijk laten bouwen en afbouwen, zodat u er zo in kunt trekken. Dat is volkomen begrijpelijk. U moet samenwerken met uw Energielabel A woning aannemer om dit zo snel mogelijk voor elkaar te krijgen. Als de winter het seizoen is in uw regio, is er een specifieke periode voor de bouw. Hoe graag u er ook zo snel mogelijk in wilt trekken, u moet ook nadenken over het geluid dat uw huis veroorzaakt. Als je het echt goed wilt maken, praat dan met je buren over het project en mogelijke werktijden voor het huis. Je kunt goede begin- en eindtijden bedenken zodat ze het geluid kunnen verdragen.

Een deel van de woningbouw begint graag al om 6 of 7 uur ‘s ochtends. Dit lukt misschien niet met uw buren, maar een late start kan weken of maanden aan uw constructie toevoegen. Laat de stewardessen vroeg beginnen als er geen lawaaierige klussen zijn, maar wacht tot zeker 8 of 9 uur ‘s ochtends voor klussen die hinderlijke geluiden kunnen maken. Net zoals wanneer je in het weekend moet werken, je langer moet wachten om een hard geluid te maken, net zoals mensen in het weekend zelfs binnen een uur willen slapen.

Ook puin van woongebouwen moet tijdig worden afgevoerd. De meeste mensen in fatsoenlijke buurten houden hun huizen schoon en zijn trots op hoe elk gebouw eruitziet. Mensen begrijpen dat er bij het bouwen van huizen wat dingen rondslingeren, maar je wilt er zeker van zijn dat je bemanning aan het eind van elke dag nog steeds aan het opruimen is en als de afvalcontainer vol is, leeg je hem zodat het geen afval wordt. Onopvallend. Deze kleine dingen kunnen een groot verschil maken.

Als u merkt dat de bouw van uw huis langer duurt dan u dacht, kunt u altijd naar uw buren gaan en hen laten weten wat er aan de hand is. Je kunt ook koekjes of een soort cake nemen en er luxe van maken als je wilt. De meesten begrijpen het en zullen het afdoen als niets, maar het is leuk en goed om je buren te laten weten dat je begrijpt dat geluid op hen kan worden overgedragen en dat je wilt dat je huis net zo slecht wordt behandeld als zij. .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *