Waarom heb ik een bromfietsverzekering nodig?

De meeste mensen die bromfietsen kopen, kopen er nooit een verzekering voor. Misschien denken ze dat als iemand het steelt, ze gewoon een nieuwe krijgen en dat hun verzekering een heel goed slot koopt. Ja, nou, ik heb er ook een, ik wil zeker niet dat mijn op maat gemaakte scooter wordt gestolen, het is leuk om te rijden, goedkoop op benzine en als ik ermee rijd, heb ik het gevoel dat ik help haar verslaving aan buitenlandse olie uit het Midden-Oosten te doorbreken . Dat is als trotse burger wel het minste wat ik kan doen.

En inderdaad, $ 3,50 betalen om hem met benzine te vullen voor twee weken cruisen door de stad is ook gewoon een kick, vooral wanneer iemand aan de pomp naast mij steevast de Suburban tankt met $ 185 aan benzine. Bromfietsen zijn een geweldige manier om geld te besparen, ja, daar bestaat geen twijfel over en het is een milieuvriendelijk en minder imposant vervoermiddel. Maar ga niet te ver om geld te besparen als het gaat om het kopen van een verzekering voor uw kleine tweewieler. Waarom vraag je dat?

Nou, ten eerste is een 45 km/h Bromfietsen verzekering erg goedkoop, dus het is gewoon dom om het niet te kopen, en ten tweede is het in veel staten de wet, als je het niet koopt, overtreed je de wet, en ineens ben je dat niet meer. toch zo’n geweldige burger. Ook als u volledig eigenaar bent van uw bromfiets en de waarde niet verzekerd heeft, moet u een aansprakelijkheidsverzekering hebben voor het geval u betrokken raakt bij een ongeval. Laat me je een klein verhaaltje vertellen.

Een vriend van mij reed op zijn brommer en gebruikte handsignalen, blijkbaar zag een andere auto hem niet en stootte hem aan en stuurde hem naar de volgende baan. Een auto zwenkte om hem te missen en raakte een brandkraan. Ja, ik weet dat je die ultieme stadswaterpartij al eens eerder hebt gezien. De auto die de brandkraan raakte, raakte vervolgens een telefoonpaal en de airbags werden geactiveerd. De bestuurder raakte gewond en de auto die hem aanreed, reed door.

Niemand kreeg het kenteken of zag zelfs maar dat een andere auto mijn vriend aanreed. Gelukkig had mijn vriend een aansprakelijkheidsverzekering op zijn brommer en die dekte alle schade. Als hij geen verzekering had gehad, zou hij een aardige cent hebben aangeklaagd. Dus koop de bromfietsverzekering, die kost echt niet zoveel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *