Unieke diamanten ringen voor de onconventionele vrouw

We hebben allemaal zeker het gezegde gehoord: “Diamanten zijn de beste vriend van een meisje.” Maar de aantrekkingskracht van diamanten gaat verder dan de visuele aantrekkingskracht.

Zeker, diamanten zijn ongelooflijk mooi. Ze schitteren in het licht en passen bij elke kleur. Er gaat niets boven een ongerepte diamant.

Maar in feite is er. Er zijn tal van imitatiediamanten die er net zo goed uitzien als gewone diamanten. In feite kunnen veel van hen alleen als imitatie worden bepaald door een professional of een machine. Dus waarom zijn echte diamanten de beste vriend van een meisje?

De reden achter de liefde van een vrouw voor diamanten is hun zeldzaamheid. En zoals we allemaal weten, komt zeldzaamheid met kosten. De reden waarom vrouwen van diamanten houden, is niet alleen omdat ze er mooi uitzien, maar omdat iemand genoeg om ons geeft om hun hard verdiende geld te besteden aan iets dat een aardige cent kost.

Hoewel bijna elke vrouw dol is op 結婚戒指, zijn er nog steeds genoeg dames die niet dezelfde oude stijl willen als alle anderen. Hoewel een eenvoudige diamanten ring voor veel vrouwen prachtig is, zijn er onconventionele vrouwen die streven naar het unieke. Ze houden van het uiterlijk en de aantrekkingskracht van diamanten, en toch willen ze niet de massa volgen en dezelfde stijl dragen als alle anderen. Voor deze vrouwen die marcheren op het ritme van hun eigenaar-drummer, zijn deze fantastische diamanten ringen een geweldige keuze.

Diamond Treasures Sterling zilveren 0.75ctw meerkleurige diamanten ring

Deze mooie ring van Diamond Treasures is een dubbele dosis ongelooflijke sprankeling. Het is een prachtig accessoire voor dat kleine zwarte jurkje dat je zo graag uit de kast wilt halen.

Deze tweekleurige ring is gemaakt van sterling zilver dat is gecoat met gepolijst rhodium plating. De gekleurde diamanten lopen kriskras over de bovenkant van deze ring, voor een lieflijk effect. 80 ronde 1 mm enkel geslepen zwarte diamanten strekken zich uit over de bovenkant van de ring. Ze verstrengelen zich met nog 80 enkele geslepen ronde 1 mm gele of blauwe (afhankelijk van uw keuze) diamanten. Dit voegt een heerlijk contrast toe aan de hele ring. Elke diamant is gezet in tanden.

In totaal zijn de diamanten in deze ringweg ongeveer 0,75 ct. De ring zelf meet ½ inch lang bij 7/8 inch breed bij 3/16 inch hoog. Het beschikt ook over een ondergalerij.

SoHo Boutique 18K tweekleurig goud Maat 6 roze, wit en gele ruwe diamanten vlinderring

Deze prachtige vlinderring trekt blikken wanneer je een kamer binnenkomt. Het is gemaakt van gepolijst 18K tweekleurig goud en heeft een mooie vlinder versierd met juwelen die eruitziet alsof hij net bovenop een diamanten bloem is geland. Deze ring bevat een peergeslepen witte diamant van 5 bij 7 mm, een gele diamant van 6 x 7 mm en nog een peergeslepen roze diamant van 6 x 7 mm.

Maar dat zijn niet alle diamanten waaruit deze spectaculaire ring bestaat! Het heeft ook drie 3x 4 mm marquise geslepen witte diamanten en drie 2 mm ronde geslepen groene diamanten. Deze vormen de vorm en vorm van de vlinder. Er is ook een rond geslepen diamant precies in het midden van de vlinder geplaatst.

Deze prachtige ring is perfect voor de lente als de zon schijnt en je klaar bent om de stad in te gaan na een lange winter. Het zal elke outfit die je bezit laten stralen als nooit tevoren.

Porsamo Bleu 18K Wit Goud & Zwart Rhodium Maat 7.25 1.31ctw Wit & Geel Diamanten Ring

Deze ongelooflijke ring van Porsamo Bleu is echt een klasse apart. Er is weinig om het mee te vergelijken, en het zal je de adem benemen de eerste keer dat je het ziet. De ring is ontworpen voor de onconventionele vrouw die op zoek is naar iets ongelooflijk elegants, en anders dan alles wat ze ooit eerder heeft gezien.

Deze ring heeft een geweldige en eeuwige stijl. Het grootste deel van de ring is gemaakt van 18K witgoud dat is verguld met zwart rhodium. De ring heeft 24 verschillende witte diamanten die rond zijn geslepen. Het heeft ook tientallen en tientallen gele diamanten die rond zijn geslepen en in onzichtbare zettingen zijn geplaatst. Deze gele diamanten worden in diagonale rijen geplaatst die rond de witte diamanten weven, voor een look die lijkt op water dat rond rotsen in een beek stroomt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *