Radio- en tv-productie – Muziek op maat kan het verschil maken

Als het gaat om een geweldige commerciële of advertentiecampagne, bestaat er geen twijfel over hoe deze tot stand is gekomen. De meeste succesvolle advertenties en marketingcampagnes komen voort uit individuen, of ze nu bij een reclamebureau of een kleine ondernemer zijn, die wat tijd besteden aan het kijken naar hun markt, hun doelverkopen en de beste manieren om dat te bereiken.

Dus wat maakt een geweldige campagne? Een andere manier om het te zeggen is: “Hoe leid ik verkeer naar mijn deur, of het nu gaat om een fysieke winkel, online aanwezigheid of een combinatie van beide, en hoe verhoog ik mijn omzet op een dramatische manier? Laten we in het kort eens kijken naar een paar sleutelconcepten dat zou uw volgende radio- of tv-commercial tot leven moeten brengen.

Ten eerste en vooral moet u een paar minuten besteden aan het verzamelen van wat basisinformatie over uw markt, uw voorgestelde marktaandeel en hoe u daar zult komen. Wat zijn je verkoopcijfers nu en hoe zou je willen dat ze zijn? Wat is je imago in de markt en wat zou je willen dat het is? Wat is je geloofwaardigheid bij de consument en waar moet die heen?

Door een paar van deze vragen te beantwoorden, bent u goed op weg om uw volgende campagne te conceptualiseren. Het beantwoorden van sommige van die vragen is echter misschien niet zo eenvoudig als het lijkt. Neem dus de tijd die nodig is om te leren waar u bent en waar u heen moet.

Ten tweede, als je voor het eerst naar radio of tv gaat kijken, moet je jezelf afvragen: hoe zullen beide mijn doelen beïnvloeden? Zal tv of radio effectiever zijn of een combinatie van beide? Eerlijk gezegd vinden velen dat de kosten van kabel relatief, zo niet goedkoper zijn dan die van RadIo Jingles maar je initiële instapkosten zullen hoger zijn als je probeert een fatsoenlijke video-achtergrond in je commercial op te nemen. Welk formaat zal mijn klanten het beste en het meest economisch bereiken – U wilt natuurlijk praten met radio- en kabelvertegenwoordigers in uw regio en vertrouwd raken met de kosten die aan elk zijn verbonden. Laten we, voordat we verder gaan, eens kijken naar enkele gebieden waar de succesvolle commercials en campagnes baat bij hebben en waarom sommige commercials een flop zijn.

Met alle dingen gelijk, waar de meeste van de high-impact-commercials binnenkomen met een hogere totale omzet in verkoop, draait het om inhoud van hoge kwaliteit. Van voice-over scripting tot video tot de muziekproductie GEsproken Jingles het is allemaal kwaliteit zonder vragen. Het probleem waarmee zoveel eigenaren van kleine bedrijven worden geconfronteerd, is de afweging van een goed klinkende en uitziende plek die iets meer kost dan de interne voice-over en video-afdeling van het radiostation, maar op de lange termijn een enorm verschil maakt.

Geloof het of niet, hoewel de meeste mensen geen muzikant zijn, weten de meeste consumenten wanneer ze goede muziek horen en wanneer ze naar kwaliteitsvideo kijken met een doorgewinterde voice-overprofessional en wanneer het cheesy is – dat is een feit. Als u goedkoop klinkende en ogende commercials doorgeeft, is de kans groot dat u geen toename van uw totale verkoop zult zien en dat uw geloofwaardigheidsfactor bij uw potentiële klanten ergens tussen middelmatig en goed zal scoren – wie wil dat? U wilt worden gezien als een van de beste in uw vakgebied met verkopen om dit te ondersteunen.

Met dat in gedachten, zijn uw meest kritische criteria om te bepalen of het geld dat u aan uw radio- of tv-spot uitgeeft, afhankelijk van de kwaliteit van de oorspronkelijke productie. Bent u op zoek naar $ 1.000 aan de voorkant om waardevolle verkopen en geloofwaardigheid op de lange termijn in te ruilen of wilt u een bescheiden investering doen om toekomstige verkopen en klanten te werven die loyaal zijn aan u en uw merk omdat u de uitstraling en het gevoel van kwaliteit heeft en had de vooruitziende blik om het goed te doen – Zo simpel is het.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *