Professionele toilethygiëneservices om uw toiletten schoon te houden

Goede sanitaire voorzieningen zijn een belangrijk onderdeel van uw zorgplicht als werkgever. Het is absoluut noodzakelijk om de hoogste kwaliteit in sanitaire producten starbrite te hebben om een goed niveau van hygiëne te handhaven in toiletten en op uw terrein. Ziektekiemen en bacteriën gedijen goed in afvalomgevingen zoals toiletten en kunnen via uw handen van de wasruimte naar elke andere locatie worden gedragen; daarom moeten er voldoende afvalopvang- en wasruimtes worden voorzien om het uitbreken van een infectie of ziekte te voorkomen.

U kunt de toilethygiëne natuurlijk zelf uitvoeren, maar vaak verdient het de voorkeur om dit uit te besteden aan een professioneel toiletservicebedrijf. Er zijn zoveel verschillende dingen waarmee u rekening moet houden als het gaat om het onderhoud van uw bedrijfssanitair. Deze kunnen zijn: –

Antibacteriële controle – dit kunnen doekjes, sprays, gels en handontsmettingsmiddelen zijn. Deze helpen de verspreiding van ziektekiemen en bacteriën rond uw werkplek te stoppen. Dit kan het ziekteverzuim van uw personeel verminderen en uw kantoor gezond houden.

Zeepdispensers – u moet uw werknemers en bezoekers een middel bieden om hun handen te wassen in uw toiletten. Zeepdispensers zijn de meest hygiënische manier om dit te doen, omdat de zeep geen contact kan maken met het apparaat en rechtstreeks uit het mondstuk op de hand wordt afgegeven. Het hebben van een eenrichtingsklep is ook een voordeel om te voorkomen dat zeep en bacteriën terug in de cartridge komen, omdat dit ervoor kan zorgen dat er geen kruisbesmetting optreedt.

Urinoirontsmettingsmiddelen – Een urinoirontsmettingsdispenser kan automatisch chemicaliën afgeven om de kalkaanslag en urinezoutophoping af te breken, waardoor geurtjes uit het urinoir worden verminderd.

Sanitaire bakken – deze zijn essentieel voor de gecontroleerde insluiting van afvalmateriaal dat bacteriën en ziektekiemen kan bevatten. Ze verminderen ook de rommel en zorgen voor een eenvoudige verwijdering van afval, terwijl ze nog steeds opgaan in hun omgeving dankzij een reeks stijlvolle afwerkingen die beschikbaar zijn.

Luiertafels – het verschonen van een babyluier kan een uitdagende taak zijn, zelfs voor de meest ervaren verzorgers, baby-commodes maken het proces gemakkelijker, veiliger en schoner.

Luchtverfrissers – Sanitairruimtes moeten altijd op hun best ruiken om uw gebruikers een aangename toiletervaring te bieden waarbij ze niet misselijk worden. Toiletten kunnen vaak onaangename geuren bevatten die mensen ertoe kunnen dwingen om zo snel mogelijk naar buiten te gaan, wat betekent dat er niet op wordt gelet bij het schoonmaken van hun handen en dit kan leiden tot de verspreiding van onhygiënische omstandigheden in het pand.

Sanitaire verkoopautomaten – deze kunnen een noodzaak zijn in een toiletruimte vanwege de handige producten die er kunnen worden gekocht. Van sanitaire producten en condooms tot pepermuntjes en pijnstillers, automaten voor toiletruimtes kunnen de gebruikers van uw toiletten een verscheidenheid aan verschillende producten bieden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *