Natuurlijke schildkliersupplementen

Je schildklier reguleert de aanmaak van bepaalde hormonen in je lichaam. De natuurlijke hormonen die door uw schildklier worden geproduceerd, beïnvloeden bijna elk orgaansysteem dat in het lichaam bestaat. Bij kinderen zijn schildklierhormonen nodig om een optimale groei en ontwikkeling te bevorderen. Bij volwassenen spelen schildklierhormonen een belangrijke rol bij het handhaven van stabiele stofwisselings- en energieniveaus. Wanneer uw schildklier niet productief is, kan dit verschillende gezondheidsproblemen veroorzaken, waaronder gewichtstoename, vermoeidheid en haaruitval. Deze aandoening wordt hypothyreoïdie genoemd en wordt meestal behandeld met een synthetisch hormoon of een hormoon gemaakt van dierlijke klieren. Natuurlijke remedies Lorazepam kopen zijn wel verkrijgbaar. Natuurlijke schildkliersupplementen zijn bijvoorbeeld een geweldige manier om uw schildklierproductie te stimuleren zonder het gebruik van voorgeschreven medicijnen. Hieronder staan ​​enkele voordelen van het nemen van schildkliersupplementen die natuurlijk zijn om hypothyreoïdie te behandelen.

Geheel natuurlijk

Schildkliersupplementen zijn allemaal natuurlijk. In plaats van synthetische hormonen of die gemaakt van dierlijke klieren, worden natuurlijke schildkliersupplementen gemaakt met alleen producten die in de natuur voorkomen. Synthetische schildkliermedicatie, zoals Levothyroxine of Synthroid, kan negatieve gevolgen voor de gezondheid hebben. Bepaalde voorgeschreven medicijnen, voedingssupplementen en voedingsmiddelen kunnen bijvoorbeeld het vermogen van uw lichaam om synthetische schildklier te absorberen verminderen, waardoor de medicatie niet effectief is bij de behandeling van hypothyreoïdie. Mensen die medicijnen gebruiken die zijn gemaakt van dierlijke klierextracten, kunnen nadelige reacties van het immuunsysteem ervaren. Ons lichaam kan het vreemde dierlijke weefsel afstoten, waardoor een auto-immuunreactie ontstaat die nadelige gevolgen voor de gezondheid kan hebben. Natuurlijke supplementen brengen deze risico’s niet met zich mee.

Effectief

Natuurlijke supplementen, gecombineerd met kleine aanpassingen aan het dieet, zijn uiterst effectief gebleken bij de behandeling van hypothyreoïdie. Bovendien kan een routinematig regime van deze schildkliersupplementen in de eerste plaats ook werken om hypothyreoïdie te voorkomen. Schildkliersupplementen die natuurlijk zijn, helpen uw schildklier op zichzelf beter te werken zonder de noodzaak van voorgeschreven medicijnen en hun schadelijke bijwerkingen.

Laat u vandaag nog testen

Hoewel bijna 27 miljoen Amerikanen lijden aan een vorm van schildklierziekte, weten de meesten het niet eens. In feite blijft meer dan de helft van alle schildklieraandoeningen in dit land niet gediagnosticeerd. Enkele veel voorkomende symptomen van hypothyreoïdie zijn:

Broze nagels
Haaruitval
Onvruchtbaarheid
Intolerantie voor kou
Gebrek aan fysiek uithoudingsvermogen
Lethargie en vermoeidheid
Verminderde werking van het immuunsysteem
Vertraagde stofwisseling
Traagheid van beweging
Gewichtstoename of obesitas

Als u last heeft van een van deze symptomen, is het een goed idee om een schildkliertest te ondergaan. Een natuurgeneeskundige arts kan testen uitvoeren om de oorzaak van uw hypothyreoïdie vast te stellen en een natuurlijk schildkliersupplement voorschrijven om het effectief en veilig te behandelen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *