Hoe waterpijp en waterpijp smakelijker te maken

gefeliciteerd! Je hebt een waterpijp en ik weet zeker dat je jezelf afvraagt: “Wat moet ik hier in vredesnaam mee doen?” Dus wees gerust. Hier zijn enkele tips en trucs om indruk te maken op al je vrienden met je hernieuwde waterpijp dienende bekwaamheid.

Voor klanten ouder dan 21 jaar is de basis beschikbaar om verschillende soorten sterke drank uit te proberen. Zo is rum klik hier met kokoswaterpijp (shisha) voor meer informatie altijd populair bij liefhebbers van de tropen. Peach Schnaps met Banana Shisha maakt de ultieme fruitsmoothie. (Wees altijd voorzichtig bij het roken van waterpijp met alcohol, aangezien u de hoeveelheid tijd dat u alcohol inhaleert moet beperken. Het wordt aanbevolen om uw arts te raadplegen voordat u dit probeert.)

Maar het stopt niet alleen bij alcohol! Heb je ooit sinaasappelsap geprobeerd? appelsap? Gemengd Vruchtensap? Ze voegen allemaal een groot aantal smaken toe aan tabak. De V8 Splash is ook een allround publiekstrekker. Giet in de basis. Is het je opgevallen hoe dikker het is dan water? Goed! Hoe dikker de vloeistof, hoe dikker de rook en hoe beter de smaak.

Laat ijs op de basis vallen of zet de slang in de koelkast (ja, dat heb je gelezen). Hoe kouder de temperatuur, hoe gemakkelijker het door de rook gaat.

Je kunt ook holle appels gebruiken in plaats van kommen. Hol de kern van de appel uit en laat een taps toelopend gedeelte aan de onderkant over. Plaats het bovenop de stengel en verdeel de tabak. Tabak moet worden overlapt in een cirkelvormig patroon rond de binnenwand van de appel. Om dit te doen, heb je sigaretten van hoge kwaliteit nodig, zoals Havana Moassel of Al-Fakher. Dek af met folie en bedek zoals gewoonlijk met kolen. Door het te mixen met andere serveersuggesties is een trefzekere manier om je avond op te vrolijken!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *