Hoe vind je een betrouwbare slotenmaker

Betrouwbare slotenmakers zijn tegenwoordig moeilijk te vinden. Met al het nieuws over zwendelslotenmakers, begin je je onzeker te voelen over die griezelige kale man met de loodgieterskloof die je huis binnenkomt. Om een goede en betrouwbare slotenmaker te vinden, zijn hier enkele dingen waar je op moet letten:

-Professionaliteit. Slotenmakers zijn trots op het werk dat ze doen, en de meesten zullen er alles aan doen om erover op te scheppen om u te laten weten waar ze voor staan. Als een sleutelmaker zwolle verlegen, onzeker, nerveus of bang lijkt, is dit een moment om sceptisch te zijn. Een goede en echte slotenmaker zorgt ervoor dat je weet dat ze weten wat ze doen.

-Logo’s. De meeste bedrijven (hoewel ze niet allemaal legitiem zijn) hebben bedrijfsshirts, bestelwagens, stickers, magneten en facturen met het bedrijfslogo erop. Dit is niet alleen een marketingtool, maar het maakt het de consument ook comfortabeler om een vreemde in huis te laten.

-Hulpmiddelen. Elke slotenmaker moet over het nodige en juiste gereedschap beschikken om elke klus te klaren die hij tegenkomt, van het hersleutelen van sloten tot het maken van autosleutels en het repareren van ontstekingen.

-Kennis. Zelfs als u een probleem heeft dat een slotenmaker nog nooit heeft gezien, moet hij nog steeds de kennis en knowhow hebben om elke situatie op te lossen. Een onwettige slotenmaker weet meestal niet hoe hij iets anders moet doen dan basisdingen, zoals auto- en huisuitsluitingen.

-Hardware. Een goede slotenmaker heeft alle soorten sloten, van deurknoppen tot commerciƫle sloten met een hoge beveiliging die niet beschikbaar zijn voor het grote publiek. Ze kunnen elk type vergrendelingsmechanisme verwijderen, installeren en vervangen.

-Citaten. Slotenmakerbedrijven vermijden meestal om directe offertes te geven, en terecht: we zijn er niet om het probleem te zien, daarom kunnen we niet echt een directe prijs geven. Een reeks prijzen is meestal uw beste optie. Zelfs als u een directe offerte van een bedrijf krijgt, is de kans groot dat deze veel hoger zal zijn. Door een bereik te krijgen, weet u dat de slotenmaker u niet meer kan aanrekenen dan wat werd geciteerd.

-Tijdigheid. Vraag altijd hoe lang de technieker aanwezig zal zijn. Sommige bedrijven brengen meer in rekening, maar zijn er binnen 20 minuten of minder. Bedrijven die 30-50 dollar voor uitsluitingen citeren, doen er meestal tussen de 1-3 UUR over om bij u te komen. Vergeet niet dat tijd geld is. Dus hoewel u misschien iets meer betaalt, bespaart u geld op een slotenmaker die belooft er binnen 20 minuten te zijn in plaats van een slotenmaker die u een betere offerte geeft.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *