Hoe Simple Opalescent Teeth Whitening System te gebruiken

Het melkwitte tandenbleeksysteem is verkrijgbaar in een tandheelkundige kit, een consumentenkit voor thuis of een reiskit, en er is een onderhoudskit. Het witmakende ingredi├źnt in Home Opal Lessons is carbamideperoxide. Het is een laaggedoseerde versie van waterstofperoxide met ongeveer 18% van zijn sterkte. In plaats van naar de tandarts te gaan, kunnen consumenten een tijdje op hun gemak tandbleekproducten gebruiken.

Afhankelijk van welk opalescence 16-product voor het bleken van tanden u gebruikt, kan het nodig zijn dat uw tandarts tandbakken maakt. Uw tandarts kan een afdruk van uw gebit maken en een dienblad voor u bestellen. De op maat gemaakte tandenbleeklepels passen perfect op uw tanden en zorgen voor maximaal contact van de Opalescence-bleekgel met het tandoppervlak.

Als u het Opalescence-tandenbleeksysteem voor thuisgebruik gebruikt, moet u uw tanden poetsen voordat u Opalescence-gel op uw tanden aanbrengt. Voor een beter resultaat kunt u de tandenbleekproducten van Rembrandt of Colgate gebruiken. Droog je tanden voor het aanbrengen.

Zorg ervoor dat de tandbakken schoon en droog zijn en breng Opalescence-gel aan op de onderste en bovenste lepels van de snijtanden. Overmatig aanbrengen van gel kan over de rand van het bakje morsen en het tandvlees irriteren. Om ongemak te voorkomen, kunt u wat tissues gebruiken om gemorst materiaal op te ruimen. De tray kan ‘s nachts worden gedragen als een lagere Opalescence-concentratie wordt gebruikt, zoals 10% gel of 20% gel. Als je klaar bent of je tanden te gevoelig zijn, verwijder je het bakje en poets en spoel je je tanden. Was en droog de lade. Herhaal dit proces dagelijks totdat u bleekresultaten ziet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *