Hoe het meubels van de binnenplaats schoon te maken

 

Is er thuis een achtertuin? Gefeliciteerd als je dat doet! Waarom heeft u tenslotte besloten dit huis te kopen of te huren waar u woont? Wil je de achtertuin niet specifiek, zodat je rond kunt gaan en een achtertuinfeest kunt gooien?

Maar nu maak ik me zorgen over het gooien van een feest nadat de hond shit in alle mogelijke hoeken van de achtertuin heeft geplaatst. Je wilt niet dat je oom resto glijdt en valt in de hondenful, en je wilt niet alle nieuwe interne meubels krijgen.

Helaas maken dit deel uit van de afweging om de achtertuin als meubels te zetten. Vooral als je een hond hebt!

Met andere woorden, ik wil iets krijgen dat gemakkelijk Terras reinigen kan zijn bij het kiezen van meubels die elementen kunnen weerstaan. Plastic en aluminium zijn schoon en het hout en de ijzer worden moeilijker.

Om het meubilair schoon te maken, raakt u uw vriendin totdat u ermee instemt een natte dweil te nemen met zeep en het meubilair schoon te maken.

Maar serieus, als je het meubilair gewoon veegt, moet het punt trucs veroorzaken. Gebruik geen bleekmiddel of andere corrosieve vloeistoffen. U kunt de afwerking of het verfwerk op het meubilair verpesten. Voor de meeste stof en vlekken zijn wat water en windex of zeep voldoende.

Als u wilt dat het meubilair lang meegaat, kunt u overwegen om wat covers te kopen. Dit zijn gewoon plastic deksels in meubels bij het gebruik van meubels. Als u in een verkoudheid woont, in een stijgend gebied woont, of naar buiten gaat om het meubilair om welke reden dan ook te gebruiken, kunt u overwegen sommige van hen op te heffen.

Aan de andere kant, als u naar buiten gaat om het binnentuinmeubilair te gebruiken, als u het dekt, zult u het waarschijnlijk minder gebruiken. Een van de problemen met deze meubelhoes is dat het erg vies uitkomt als je het te lang verlaat. Natuurlijk is het een idee, maar ik wil niet het meeste uit het buitentuinmeubilair halen, zodat ik zonder twijfel in een schone stoel kan zitten!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *