Gepersonaliseerde droogservice

Of u nu een luchtontvochtiger nodig heeft om gips te drogen of een luchtontvochtiger voor de hele bouwplaats, u kunt er gerust op zijn dat wij de oplossing hebben om uw specifieke probleem op te lossen. We begrijpen dat bouwplaatsen en schema’s variĆ«ren. Als gevolg hiervan zijn de door ons geleverde bouwontvochtigers afgestemd op uw specifieke bouwdroogbehoeften.

Zorgvuldige en strategische constructiedroging en constructie-ontvochtiging tijdens en na het bouwproces kunnen ingesloten vocht helpen voorkomen. Evenals latere schade, zoals schimmelgroei. Met onze toonaangevende technologie kunnen we ervoor zorgen dat het meest effectieve ontvochtigingsproces wordt ingesteld voor uw exacte behoeften.

Als er overtollig of stilstaand water in de constructie aanwezig is, maken onze technici gebruik van wateronttrekkingstechnologie en waterzuigers. Het gebruik van deze apparatuur zal het algehele droogproces versnellen. Ook het ontvochtigen van gips en andere bouwmaterialen is inbegrepen in de Bouwdrogen service.

Met monitoring op afstand kunnen we er zeker van zijn dat we het precies op het juiste moment stoppen. Vermindering van zowel kosten als vertragingen. Ook kunnen wij op afstand het ontvochtigingsproces aansturen door de temperatuur te verhogen en te verlagen in relatie tot de huidige relatieve luchtvochtigheid. Om schade aan gevoelige bouwmaterialen niet te riskeren.

Wat als ik geen bouwdroogdienst inhuur?

Het in een vochtige/verzadigde toestand achterlaten van een constructie zonder het inhuren van een bouwdrogingsdeskundige leidt tot een aantal problemen. Zoals eerder vermeld zorgt een natte bouwplaats voor vertraging in het bouwproces. Vertragingen zijn echter kleine problemen in vergelijking met de andere risico’s die zich waarschijnlijk zullen voordoen. Als u besluit om geen bouwontvochtiger te huren. Als u geen deskundige bouwplaatsontvochtigers inhuurt, nodigt u een schimmel-/schimmelplaag uit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *