Een close-up goochelaar inhuren voor een bruiloft

Een close-up goochelaar kan een gevoel van verwondering brengen op een bruiloft die niet gevonden wordt door andere vormen van entertainment. Nu meer stellen indruk willen maken op hun gasten en hun bruiloft onvergetelijk willen maken, zoeken bruiden en bruidegoms naar alternatieve vormen van entertainment en huwelijksplezier. Hoewel de traditionele deejay of band nog steeds gebruikelijk is, beginnen dingen als goochelaars en gechoreografeerde dansen ook bruiloftsfavorieten te worden.

Zoals met elk aspect van huwelijksplanning, omvat het boeken van een goochelaar interviews en monsters. Er zijn tal van goochelaars die geloven dat ze de vaardigheden hebben die nodig zijn om op een bruiloft te presteren. Er zijn echter mensen die het uitvoeren van magie begrijpen en degenen die begrijpen hoe ze magie moeten uitvoeren op een bruiloft. Alleen maar goocheltrucs kunnen uitvoeren, betekent niet dat de goochelaar een hit zal zijn op je bruiloft. Een huwelijksartiest moet in staat zijn om op te vallen, goede sociale vaardigheden hebben en zijn goochelshow kunnen timen op basis van hoe de bruiloft vordert.

Tips voor een magische bruiloft

Het is belangrijk om rekening te houden met de inrichting van uw bruiloft wanneer u kiest voor een goochelshow op uw bruiloft. Een close-up goochelaar kan alleen indruk maken op gasten als ze hem kunnen zien. Een groot middenstuk waar gasten niet omheen kunnen kijken, belemmert het zicht tijdens de tafelshow. Kies een klein tot middelgroot middelpunt als u wilt dat uw gasten onder de indruk zijn van uw goochelaar.

Zorg ervoor dat de DJ bereid is om met je mee te werken en de muziek tijdens de shows te verminderen. Een goochelaar zal meestal plannen om de shows tussen de maaltijdcursussen te doen, dus zorg ervoor dat de DJ niets belangrijks aankondigt of zijn eigen show opzet terwijl de goochelaar probeert te werken. Als je een grote bruiloftsreceptie hebt, kan het een goed idee zijn om twee goochelaars te contracteren om de kamer te bewerken.

Wanneer te boeken?

Lente en zomer zijn de meest populaire tijden voor bruiloften, dus het is belangrijk om van tevoren te reserveren. Omdat goochelaars op verschillende feesten werken en niet alleen op bruiloften, concurreert u met mensen die huren voor zakelijke evenementen, verjaardagsfeestjes en andere vieringen. Plan uw goochelaar minimaal drie maanden van tevoren te boeken.

Zorg ervoor dat de goochelaar die je boekt bereid is om naar je bestemming te reizen. De meeste artiesten hebben een specifiek gebied waar ze werken, maar tegen een extra vergoeding zullen velen grotere afstanden afleggen. Overweeg een voorbeeldshow te boeken voordat u een artiest kiest. Met een voorbeeldshow en een pre-wedding interview kun je ervoor zorgen dat de close-up goochelaar aan jouw wensen voldoet.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *