7 tips om u te helpen ontsnappen aan de ratrace

Er zijn veel belangrijke dingen die je zou kunnen doen om aan de ratrace te ontsnappen, maar ik heb er zeven gegeven die in mijn gedachten opkomen. Dit zou een goed startpunt moeten zijn voor de ambitieuze vermogensbouwer.

Tip nummer één is: leer beleggen. Ga aan de slag met het lezen van de klassieke investeringsteksten, abonneer u op een financieel tijdschrift, leer de terminologie en wetten. Leer een investering analyseren. Ik zou hieraan beginnen, ook al lijkt de economie slecht. Maak een modelportefeuille en bekijk de indicatoren, aandelen, enz. U begint niet als de beste belegger, dus begin met leren.

Tip nummer twee is: leef beneden je stand. Je hebt geen alternatief. Als u met pensioen gaat, moet u daarvoor sparen. Ook als je een goed pensioen hebt, creëer je nog een been in je pensioenkruk. Door de bevrediging uit te stellen, kunt u kosten besparen. Wacht op een betere prijs voor wat je wilt kopen. Misschien verandert u helemaal van gedachten en doet u geen aankoop. Maak er een mentaal spel van om goede investeringen te kopen, in plaats van een frivole aankoop.

Tip nummer drie is: Diversifieer uw beleggingen. Spreid uw geld rond wat. Je zou nog steeds enigszins geconcentreerd kunnen zijn op dingen die je weet en waar je zelfverzekerd en comfortabel mee bent. Het is erg belangrijk om jezelf niet in een situatie met hoog risico/lage beloning te plaatsen. Bepaal een goede asset allocatie (een combinatie van verschillende assets). Blijf op de hoogte van al uw financiën en investeringen.

Tip nummer vier is: Doe een paar grote financiële weddenschappen. Maak een aantal substantiële financiële weddenschappen op iets waarvan je een sterk vermoeden hebt dat het zal slagen. Als u gelijk heeft met een serieuze investering, kan dit alles zijn wat u nodig heeft om de ratrace te verlaten. Doe nooit een escape room rotterdam weddenschap die u zich niet kunt veroorloven te verliezen. Zorg ervoor dat u voldoende onderzoek heeft gedaan naar uw beleggingen.

Tip nummer vijf is: Creëer een Mastermind. Je hebt coaches en gidsen nodig die gaan waar je heen gaat. Je hebt objectieve meningen en frisse perspectieven nodig. Masterminds zijn goed van pas gekomen. Dat is de reden waarom Napoleon Hill ons vertelt dat Andrew Carnegie mensen adviseerde om een ​​meesterbrein te beginnen in het boek Think and Grow Rich.

Tip nummer zes is: stap in CANI (constante en nooit eindigende verbetering). Gebruik CANI om elk gebied van uw leven te verbeteren, inclusief uw carrière en beleggen. Het toepassen van de filosofie van CANI in uw gezondheid, relaties, enz. zal ook vruchten afwerpen.

CANI is eenvoudig, geef gewoon toe dat je niet alles weet en begin met het maken van verbeteringen. Verbeter elke dag een beetje. Ik moedig je aan om te blijven leren en groeien, zelfs nadat je aan de ratrace bent ontsnapt.

Tip nummer zeven is: snel handelen. Wanneer een taak of project in je schoot valt, ga aan het werk! Ga aan de slag! Uitstel helpt je niet om aan de ratrace te ontsnappen. Met outdoor escape room rotterdam, drank en “powernaps” kom je niet uit de ratrace. Word de persoon die de klus klaart. Als je dingen niet voor elkaar krijgt, breng je meer tijd door in de ratrace. Pak moeilijke projecten zonder vertraging aan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *